GENERALNO ČIŠČENJE

Za ”generalko”, ki je sama po sebi zelo zahtevna naloga, si morate prav gotovo vzeti veliko časa in v to vložiti kar nekaj truda. A ker nam le tega velikokrat primanjkuje, po navadi počistimo zgolj po površini, nikoli pa se ne lotimo čiščenja prav vsega, tudi najbolj skritih kotičkov, kjer se ves ta čas zbirajo umazanije.

Nudimo generalna čiščenja stanovanj, poslovnih objektov, vrtcev in šol ter ostalih večjih objektov. Na podlagi izkušenj, usposobljenosti in uporabe kvalitetnih, okolju prijaznih čistil, bomo vašim prostorom zagotovili dolgotrajno čistočo .

GENERALNO ČIŠČENJE

Za ”generalko”, ki je sama po sebi zelo zahtevna naloga, si morate prav gotovo vzeti veliko časa in v to vložiti kar nekaj truda. A ker nam le tega velikokrat primanjkuje, po navadi počistimo zgolj po površini, nikoli pa se ne lotimo čiščenja prav vsega, tudi najbolj skritih kotičkov, kjer se ves ta čas zbirajo umazanije.

Nudimo generalna čiščenja stanovanj, poslovnih objektov, vrtcev in šol ter ostalih večjih objektov. Na podlagi izkušenj, usposobljenosti in uporabe kvalitetnih, okolju prijaznih čistil, bomo vašim prostorom zagotovili dolgotrajno čistočo .